photo01
<
Click to close
>

341theredstonecircus@gmail.com

Type

Freebie

Genre

Alternative Rock

Video
Music
Photos
Biography
SOCIAL
Technical Rider

Tour met ons mee 2018!

Het is zo ver! Het album 'Jerry was here', is uit. Wil je ons live zien check dan onze Facebook. Zoek je inniger contact om ons live te zien of te boeken? Bel dan 06-24095441 of stuur een mail naar theredstonecircus@gmail.com.

Boek ons! Bel: 06-24095441

Video

Less
More

Music

Less
More

Photos

Biography

The Redstone Circus is een nieuwe rockband bestaande uit Monique Sandifort, Eric Maas, Ivo Kuijf, Jerry Bobbe en Jun Lerou. Samen leggen zij de muzikale nadruk op songs die balanceren tussen sexy, melancholie en opgewektheid. De muziek van The Redstone Circus is stevig, verleidelijk, vuig en verrassend vertrouwd. Het zijn lyrische teksten die soms duidelijk de kaarten open op tafel leggen of soms mijmerend wegzweven met af en toe een cynische nasmaak.

Live
Op het podium worden de muzikanten regelmatig versterkt door Berry van der Zwet met zijn schurende mondharmonica. The Redstone Circus zet een live-ervaring neer, die stampt, kolkt en de theatraliteit niet schuwt. Gezamenlijk spelen zij de songs met een onvoorspelbaar rauw randje. 
In haar korte bestaan klussen The Redstone Circus al aardig aan de weg en verzorgden zij onder andere optredens in zalen als Paradiso, Paard-café, Willem ll en de Gonz. Verder was de band al een aantal keren te horen bij Pinguïn Radio en speelden ze drie dagen op het [hoe toepasselijk] Circus festival in Den Haag.

Debuutalbum
Ook in de studio voelen de leden van The Redstone Circus zich thuis. Hier heeft de band 11 studio tracks opgenomen. In de zomer van 2017 zijn de leden van The Redstone Circus de samenwerking aangegaan met Indieplant. Dit om het aankomende debuutalbum te lanceren en te promoten. The Redstone Circus heeft samen met Indieplant het album verder geproduceerd en gemasterd. Het album ‘Jerry was here’, wordt in het voorjaar van 2018 gereleased en vervolgd met een tour.

Sound 
De samenwerking met tal van andere muzikanten heeft The Redstone Circus haar karakter en identiteit gegeven. Zowel op het podium als door de boxen van je radio laten ze horen wat ze kunnen. De alternatieve rockmuziek van The Redstone Circus haalt haar inspiratie van helden als Jack White, Emilie Autumn en LCD Soundsystem, maar bovenal heeft de band een sterk eigen geluid. Met haar debuut op zak is The Redstone Circus klaar om naar een volgend level te groeien.

The Redstone Circus biedt het escapisme van het moment. Verveling is geen optie. Zij gaan grenzen over en dagen uit. De Redstone Circus is entertainment.

Less
More

Press


Droomstart voor het debuutalbum The Redstone Circus
https://3voor12.vpro.nl/update~0ed319f5-8440-47fb-93b2-09b055b23577~droomstart-voor-het-debuutalbum-the-redstone-circus~.html
01-2018
'Hang je gedoe maar aan de kapstok. Als binnenstapt bij een show van The Redstone Circus doet de wereld er even niet toe. Verwacht geen set herkenbare covers of een gelikte formule. Wat wel? Een onvoorspelbare avond met eigen nummers. Met muzikanten die op elkaar zijn ingespeeld, elkaar uitdagen en buiten de lijntjes gaan. En waar het genieten van afdruipt'.
L. Scheffers

'Wat een lekkere band!'
Buzz - Pinguïn Radio

Booking Info

Indieplant Bookings

BOOK The Redstone Circus ? Outside NL: +31 85 4010 544


Social

Technical Rider

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.