photo01
<
Sluiten
>

130storyarcsmusic@gmail.com

Type

Exclusive

Genre

Pop

Video's

Minder
Meer

Muziek

Minder
Meer

Foto's

Biografie

Story Arcs staat voor soulvolle funky pop met catchy melodieën, een randje rock en stevige grooves. De sound van deze Haags/Rotterdamse band is een mix van The Roots en de Red Hot Chili Peppers met een snufje Stevie Wonder in de warme vocals van zanger Chimobi.

De band bestaat in 2016 uit songwriters Samir ter Luun (muziek, gitaar) en O.C. Hart (teksten, raps) en zanger/lead vocalist Chimobi. In 2015 bracht de formatie in samenwerking met producer/beatmaker Master Surreal hun naamloze debuut-EP uit. Na deze eerste release en de single Breakup volgde een mooie reeks optredens op onder anderen het Oerol-Festival, de North Sea Jazz Club (Amsterdam) en Bird (Rotterdam). Live wordt de band gecompleteerd door Tijn Driessen (toetsen), Roland Sie (bas) en Niels Nuiver (drums). Hoe dit live klinkt is te bekijken en beluisteren in de reeks live registraties Live at Commusication KMEX (2016).

Story Arcs werkt momenteel hard aan hun tweede single die begin 2017 het levenslicht zal zien.

Minder
Meer

Pers

'De nummers kunnen alle vier zo op de radio en hebben een hoog ‘met je kop in de zon, hangen op de festivalwei’-gehalte.'
Eddie Kuijers, Popunie

'Een lekkere track, voortgedreven door tof gitaarwerk en fijne soulful vocals. Muzikaal gezien zit het ergens tussen de ‘light’-kant van Bloc Party en een heavy-er Terrence Trent D’Arby' (Over ' Two Sides' )
Redactie Zinesters

Boekingen

Indieplant Bookings

Story Arcs boeken ? Outside NL: +31 85 4010 544


Social

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.