photo01
<
Sluiten
>

19info@indieplant.com

Type

Exclusive

Genre

Nederpop

Have you received a download card? Enter your unique code below

DownloadNieuwe clip

De nieuwe muziekvideo van onze nieuwe single 'Tranen van een Vrouw' is nu te bekijken!

Check Clip!

Video's

Minder
Meer

Muziek

Events

Foto's

Biografie

Nederpop band Elders staat voor tomeloze energie, emotie, feest en vakmanschap. Eerlijk, voor de raap en altijd recht uit het hart. Elders neemt je mee, laat je lachen en zoekt ook je tranen. Elders staat in het rijtje van The Scene, Blof en van Dik Hout.

Al snel na de oprichting in 2014 was Elders een hit. De eerste Single “Laat me in jouw droom” kwam meteen binnen op de dag top 5 van KRO/ AVRO's sterren.nl. De single kwam in de top tien van de NEDFMtop40 en andere hitlijsten. Ook in België werd de single goed opgepakt en was weken lang te horen bij de zenders van de VBRO en Studio Brussel.

Een platencontract bij Indieplant Music volgde en de release van de nieuwe single “Liefde maar dan anders” werd een groot succes. Hij stond weken lang op nummer 1 in de NEDFMtop40. Er werden meer dan 35 optredens in 2016 geboekt en er staan reeds diverse boekingen voor 2017. “Liefde maar dan anders” leverde in 2016 meer dan 75 radio- en TV-interviews en optredens op.

De nieuwe single wordt in 2017 gepresenteerd in talloze theaters, kroegen, op festivals en andere podia in Nederland en België.

Minder
Meer

Boekingen

Indieplant Bookings

Elders boeken ? Buiten NL: +31 228 350 880


Social

Indieplant Music & INDIEPLANT   ©  2017
Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.