photo01
<
Sluiten
>
Electronic Press Kit

Video's

Foto's

11MB (14 foto's)

Biografie

Workshops Cajón voor iedereen!

Muziek maken geeft plezier en adrenaline. Sta je open voor een nieuwe uitdaging? Wij bieden workshops cajón aan voor bedrijven, scholen, events en feesten. Dit is goed voor de teambuilding, samenwerking, creativiteit en verbinding tussen mensen. Daarnaast is het ook ontzettend leuk!

De cajón wint zeer snel aan populariteit in Nederland en wordt steeds vaker bespeeld tijdens optredens in kleine zalen en studio’s. Het kan een vervanging zijn van een compleet drumstel.

Razendsnel het instrument cajón leren bespelen en aan het einde van de workshops je collega’s of vrienden verassen met een spectaculair optreden Dat kan met Cajón Workshops en Indieplant. Neem vrijblijvend contact op met Indieplant of Marco Trienen voor informatie en de mogelijkheden.

Wie ben ik?

Mijn naam is Marco Trienen, ik ben vanaf mijn 10e jaar drummer. Aangestoken door, en veel geleerd van mijn vader die zelf ook drummer was. Ik heb met diverse bandjes gespeeld door het hele land en heb hierbij veel ervaring opgedaan. Na 4 jaar drumlessen te hebben gevolgd heb ik een jaar aan het Conservatorium te Enschede slagwerk gestudeerd. Vanaf 2013 ben ik geïnspireerd door de cajón, een kleine drumkist. Een zeer populair instrument dat makkelijk is om te leren bespelen. Ik hoop mijn inspiratie aan velen over te kunnen brengen.

Let's Play cajón!

Minder
Meer

Boekingen
Social